Heb jij ook een tip of evenement voor de August Buitenagenda?
Laat het ons weten via
redactie@augusttv.nl

Wintertips

Op glad ijs
Zodra de temperatuur zakt, stijgt bij de echte sportieve buitenliefhebber de schaatslust. IJzers uit het vet, dikke sjaal om en gaan! Maar waar kun je terecht als de echte natuurplassen nog niet voldoende bevroren zijn? Op de natuurijswijzer vind je veilige locaties waar je met het hele gezin kunt schaatsen. Vaak verlicht en natuurlijk mét een plek waar je warme chocolademelk kunt kopen.

Lammetjes knuffelen!

Nee, de lente is nog niet begonnen, maar de eerste lammetjes worden in februari en maart al geboren. Op heel veel plekken in het land kun je dan lammetjes komen kijken en knuffelen. Een heerlijke start van het voorjaar! Natuurmonumenten zet alle lammetjesdagen voor je op een rijtje.

Februari

5 februari

Sneeuwklokjesgala
Zaanse Schans, Zaandam (NH)
Meer dan 200 soorten sneeuwklokjes worden getoond en verkocht op dit voorjaarsgala! Met zoveel bloemen kom je vanzelf in de lentesfeer. En natuurlijk loop je meteen een rondje over de schans.
www.sneeuwklokjesgala.nl

10, 11 en 12 februari

Tuinbeurs Achterhoek
Doetinchem (Gld)
De grootste tuinbeurs van de achterhoek is dit jaar in Doetinchem. Je vindt er werkelijk alles op het gebied van aanleg en onderhoud van tuinen. Dus lekker inspiratie opdoen voor je eigen tuin!
www.achterhoekbeurzen.nl

16 t/m 19 februari

Tuin & Sfeer
Martiniplaza, Groningen (G)
De jaarlijkse tuinbeurs in Groningen viert dit jaar haar 25e verjaardag. En dat vieren ze. Met extra veel tuinideeën, interessante lezingen en culinaire proeverijen.
www.tuin-sfeerbeurs.nl

16 t/m 19 februari

Tuinidee Den Bosch
Brabanthallen, Den Bosch (NB)
De grootste tuinbeurs van Nederland wordt jaarlijks georganiseerd in Den Bosch. Dit jaar voor de 25e keer! Inspiratietuinen, trends, fraaie tuindecoratie en bijzondere planten, je vindt het er allemaal!
www.tuinidee.nl

April

16 april

Pure markt in het bos
Amsterdamse Bos, Amsterdam (NH)
De reizende pure markt strijkt in april neer in het Amsterdams Bos. Met lekkernijen rechtstreeks van degene die het gemaakt heeft en er dan ook alles over kan vertellen. En als je dan toch in het Amsterdamse Bos bent, bezoek dan ook even de geitenboerderij.
www.puremarkt.nl